Ready for take-off: MUGzine 3

Vertrekken is het moeilijkste van alles. Een beetje doodgaan. Daarom blijven mensen liever op hun plek, in hun comfy zitzak. Maar de mug dan? Die zit nooit stil. Altijd ready for take off, de mug die misschien niet meer op z’n pootjes terecht komt maar tenminste een poging heeft gedaan. Je weet niet of je een eendagsvlieg bent of dat je langer meegaat, of je achterblijft als een vlek op de muur of dat je onzichtbaar zorgt voor hooguit een beetje jeuk. Laat je meevoeren op de wind. Eindig niet platgeslagen tegen de muur.

Gepubliceerd door MUGzine

mini-poëziemagazines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: